ERDÉLYI MÚZEUM-EGYESÜLET
ERDÉLYI MÚZEUM-EGYESÜLET
ERDÉLYI MÚZEUM-EGYESÜLET - Gróf Mikó Imre Villa ERDÉLYI MÚZEUM-EGYESÜLET - Gróf Mikó Imre Villa
ERDÉLYI MÚZEUM-EGYESÜLET
Navigáció


Főoldal »  Hírek »  Erdélyi Természettudományi Konferencia 
Erdélyi Természettudományi Konferencia
[2017. július 11.]

Hír Archívum »
A konferencia időpontja: 2017. november 25.

Jelentkezési határidő: 2017. november 1.
Az Erdélyi Múzeum-Egyesület (EME) Természettudományi Szakosztálya A Magyar Tudomány Napja Erdélyben Fórumhoz kapcsolódóan (16. Fórum) az idén is megszervezi az Erdélyi Természettudományi Konferenciát (ETK’17) 2017. november 25-én a BBTE Kémia Tanszékén (Kolozsvár, Arany János u. 11. sz.). A Konferencia munkálatait eddigi gyakorlatunknak megfelelően a biológia, fizika, földtudományok, kémia, környezettudományok szekciókban tartjuk. A rendezvény fő célja lehetőséget biztosítani a természettudományok különböző területeit művelők számára az egymás munkájával való találkozásra. A Konferencia hivatalos nyelve magyar és angol. Tervezett programját a Szakosztály honlapján (www.eme.ro/termeszet) mielőbb közzétesszük, illetve arról a részvételi szándékukat 2017. november 1-ig jelző személyeket körlevelünkben tájékoztatjuk.

Formai követelmény kivonat.
Formai követelmény dolgozat.
Minta dolgozat.
Jelentkezési űrlap.

A bemutatott előadások/poszterek kivonatát a konferencia programfüzetében közöljük, a 4 oldalt meg nem haladó terjedelmű, nyomdakész kéziratait a szokásos szaklektorálás után ISBN számmal rendelkező konferenciakötetben jelentetjük meg. A kéziratokat a csatolt formai követelményeknek megfelelő doc file (vagy docx file) formában rögzítsük, és e-mail csatolmányként kérjük elküldeni. Az ennél terjedelmesebb kéziratokat az Acta Scientia Transylvanica (Múzeumi Füzetek) 2017-es kötetének megfelelő füzetében (Biologica, Chemica, Physica, illetve Geologica–Geographica) van mód megjelentetni. A dolgozatok mindkét esetben teljes terjedelemben felkerülnek a Szakosztály honlapjára is.
Annak érdekében, hogy a Konferencián való részvétel minden érdeklődő számára hozzáférhető legyen, a helyszínen fizetendő részvételi díj fedezi a november 24.-i fogadás költségeit, a konferencia-anyagokat a tervezett konferenciakötettel és a frissítőket; teljes értéke 20 RON, illetve 5 Є (nyugdíjasok, diákok számára ennek fele).
Az előadások/poszterek kivonatának beküldési határideje 2017. november 10, a teljes terjedelmű dolgozat beküldési határideje pedig 2017. november 15.


« Vissza a hír listához
info@eme.ro