EME Könyvkiadó
2021 január 21, csütörtök
ERDÉLYI MÚZEUM EGYESÜLET - KIADÓ
HU RO ENGYORSKERESŐ
Főoldal »  Az EME Kiadványai »  Könyvek »  Műszaki Tudományok Ülésszaka  »  XIV. Műszaki Tudományok Ülésszaka. Kolozsvár. 2013. november 23.

Cím: XIV. Műszaki Tudományok Ülésszaka. Kolozsvár. 2013. november 23. XIV.
Alcím: The XIV.-th International Conference of Technical Sciences. Cluj. November 23, 2013

Szerző(k):
Bitay Enikő, Máté Márton (szerk.)

Műfaj:
konferenciakötet, elektronikus kiadvány

Ismertető:
Az MTA Magyar Tudományosság Külföldön Elnöki Bizottság hajdani elnöke, dr. Berényi Dénes az elsők között szorgalmazta, hogy A Magyar Tudomány Napja rendezvény határon túlra is kiterjedjen, ennek eredményeképpen indította el az EME Műszaki Tudományok Szakosztálya 2000-ben a Műszaki Tudományos Ülésszakot. Rendezvényünk már hagyományos fórumot kínál a hazai kutatók munkájának megismertetésére, ugyanakkor lehetőséget teremt külföldi vendégeink számára intézményük, illetve kutatásaik bemutatására is.
Jelen kiadvány A Magyar Tudomány Napja Erdélyben központi fórumán elhangzott műszaki plenáris előadás, illetve a XIV. MTÜ-n elhangzott előadások írott változatát tartalmazza. Idén első ízben az előadások írott változata elektronikus kiadvány formájában (CD-n) jelent meg, lehetőséget teremtve a széles körű terjesztésére.
Ugyanakkor az elektronikus kiadvány a rendezvény megnyitásával egy időben online is elérhetővé vált az Erdélyi Digitális Adattárban: http:/hdl.handle.net/10598/28084

Teljes tartalom


További információk:
Kiadó: Erdélyi Múzeum-Egyesület, Műszaki Tudományok Szakosztálya, Kolozsvár
Megjelenés ideje: 2013
Terjedelme: 138
ISBN/ISSN: 978 606 8178 80 6
Formátum: CD-ROM mm
Boritó/Kivitelezés:   Csáki Dénes, Szilágyi Júlia
Ár: 0.0
« Vissza a kiadványok listához
email