EME Könyvkiadó
2020 október 27, kedd
ERDÉLYI MÚZEUM EGYESÜLET - KIADÓ
HU RO EN Főoldal Az EME Kiadványai Folyóiratok Könyvek A Kiadóról 2015-2020-as kiadványok Rendelési útmutató Romániai forgalmazók Magyarországi forgalmazás Események A kiadó munkatársai ElérhetőségGYORSKERESŐ
Főoldal »  Az EME Kiadványai »  Könyvek »  Műszaki Tudományos Közlemények  »  A XIV. Műszaki tudományos ülésszak előadásai - Proceedings of the XIVth International Conference of Technical Sciences

Cím: A XIV. Műszaki tudományos ülésszak előadásai - Proceedings of the XIVth International Conference of Technical Sciences 1.
Alcím: Kolozsvár, 2013. november 23. - Cluj, November 23. 2013

Teljes Tartalom »


Szerző(k):
Bitay Enikő, Máté Márton (szerk.)

Műfaj:
műszaki tudományok

Ismertető:
A Műszaki Tudományos Közlemények első kötetével új, rendhagyó és mégis klasszikusnak ígérkező sorozat indul. Általános és ugyanakkor mélyen sajátos jellegű, a magyar tudomány fejlesztéshez szorosan, értelemszerűen kapcsolódó és egyszerre az interdiszciplinaritás összhangzatait megpendítő, jellegében kiforrott tanulmányköteteknek szeretne mutatkozni.
A sorozat első kötetében A Magyar Tudomány Napja Erdélyben 12. központi fórumán, 2013. november 22-én elhangzott plenáris műszaki előadás, illetve november 23-án a XIV. Műszaki tudományos ülésszakon (XIV. MTÜ) elhangzott előadások írott változata jelenik meg, lehetőséget teremtve ezzel az elhangzott értékes eredmények méltó elhelyezésére és széles körű terjesztésére.
A kötetet nyitó tanulmány egy tudományos fórum, a Műszaki Tudományos Ülésszak kialakulásának körülményeit mutatja be, illetve betekintést nyújt a konferencia elmúlt tizenöt évi munkálataiba.
A felvezető tanulmányt tizenöt, a szerzők nevei szerint rendezett és a műszaki tudományosság minden területéről érkező cikk követi: két mechatronika, két anyagtudományi, öt gyártástechnológiai, két építészeti, két technikatörténeti egy villamosmérnöki és egy informatikai szakterületről érkező.

Tartalom

ContentTovábbi információk:
Kiadó: Erdélyi Múzeum-Egyesület, Kolozsvár
Megjelenés ideje: 2014
Terjedelme: 174 oldal
ISBN/ISSN: 2393-1280
Formátum: 230x160 mm
Boritó/Kivitelezés:   Könczey Elemér
Ár: 20.0
Kosárba tesz
« Vissza a kiadványok listához
email