XX. Műszaki Tudományos Ülésszak - felhívás

[2019.09.04]
A konferencia időpontja: 2019. november 23.


Meghívó
A Magyar Tudomány Napja Erdélyben 18. fórumához kapcsolódva az Erdélyi Múzeum-Egyesület (EME) Műszaki Tudományok Szakosztálya az idén is megszervezi a Műszaki Tudományos Ülésszakát (XX. MTÜ) 2019. november 23-án Kolozsvárt. Ezzel fórumot kínál a műszaki tudományos kutatóműhelynek, hogy kutatási eredményeiket bemutassák.

A műszaki tudományág jelenlegi kutatási eredményeinek bemutatásához/megvitatásához számítunk az Ön közreműködésére is.

A magyar és angol nyelven beküldött és elfogadott (lektorált) tanulmányok magyar nyelvű változata a Műszaki Tudományos Közlemények sorozatkötetben jelennek meg nyomtatva és online is (https://eme.ro/publication-hu/mtk/mtk-main.htm), az angol nyelvű pedig online-sorozatban: https://eme.ro/publication/mtk/mtk-main.htm, illetve a De Gruyter-Sciendo terjesztésében is: https://content.sciendo.com/view/journals/mtk/mtk-overview.xml.
Ugyanakkor lehetőség van az anyagtudományok témájú tanulmányukat az Acta Materialia Transylvanica folyóiratban is közölni (https://eme.ro/publication-hu/acta-mat/mat-main.htm).
 
Bővebb információk (jelentkezési űrlap, határidők, a közlésre szánt tanulmány formai követelménye) a konferencia honlapján találhatók: http://eme.ro/muszakitudomanynap/

A konferencia időpontja: 2019. november 23.
Helyszín: Kolozsvár
 

Jelentkezési határidő: 2019. október 15.

Kérjük a leveleit erre címre szíveskedjen küldeni: muszaki@eme.ro