Beiratkozás / Tagdíj fizetésAz Erdélyi Múzeum-Egyesület Alapszabályai 10. §-ében foglaltak alapján az Egyesület tagjai lehetnek mindazok, akik az Egyesületbe való belépéskor annak Alapszabályát elfogadták, belépési nyilatkozatot töltöttek ki.

A belépési nyilatkozatot kérjük kitölteni. A kitöltött és aláírt nyilatkozatot kérjük az EME titkárságára eljuttatni:

- személyesen, vagy
- postán, vagy
- emailon a titkarsag@eme.ro címre.

Belépéskor az adott évi tagdijat ki kell fizetni. Külön beiratkozási díj nincs. Ha a tagdíjat az Egyesület bankszámlájára utalta, kérjük a kifizetést igazoló irat másolatát a belépési nyilatkozattal egyszerre eljuttatni.

Asociatia  Muzeului Ardelean
Cod Fiscal 5566931
Adresa str. Napoca 2-4, 400009 Cluj-Napoca

BCR Sucursala Cluj
IBAN: RO14 RNCB 0106 0159 8508 0001

 

Az EME 2008. március 27-én tartott Közgyűlése az alábbi tagdíjakat határozta meg, melyek még mindig érvényesek. A tagdijak naptári évre vonatkoznak.

rendes tag 40 RON
nyugdíjas tag 20 RON
egyetemista tag 10 RON

 

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály  tagjainak tagsági díja és beiratkozási lehetőségei itt olvashatók.

 

EME-hírek a világhálón

Az EME rendezvényeinek időpontjáról, legfrissebb kiadványaink megjelenéséről, valamint egyéb egyesületi hírekről hetente tudósítunk hírlevelünk által, melyre itt iratkozhat fel.

Ezenkívül a közösségi hálón is jelen vagyunk, a legfrissebb hírekért kövesse az EME Facebook- és/vagy Instagram-fiókját is, rendezvényeink felvétele megtekinthető az EME Youtube-csatornáján. Kövessen bennünket!

Az EME könyvkiadója

Az Erdélyi Múzeum-Egyesület tudományos kiadója gondozásában megjelent kötetek a www.eme.ro/kiado honlapon megtekinthetők, és ugyanitt megrendelhetők. Friss köteteinkről, könyvismertetőkről és könyves eseményekről az EME-hírlevél mellett a kiadó Facebook-oldalán is tudósítunk. Kövessen bennünket!

Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály:

 Beiratkozás (emeogysz.ro)

 Tagdíjak (emeogysz.ro)